O NAMA

Ured ovlaštenog inženjera geodezije Vl. Slaven Lambaša dipl.ing.geod.
URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GEODEZIJE

Ured ovlaštenog inženjera geodezije započeo je nakon stjecanja svih licenci sa samostalnim radom u siječnju 2007. god, u samom centru Šibenika, u ulici Fra Jerolima Milete. U svom uredu Vam sa mladim timom stručnjaka stojimo na raspolaganju za sve upite vezane uz geodetsku struku, te za Vas brzo i kvalitetno obavljamo parcelacije, ucrtavanja objekata, iskolčenja, geodetske snimke, identifikacije, obnove međa, kao i sve ostale vrste geodetskih poslova.

Suradnja našeg ureda sa odvjetničkim i arhitektonsko/građevinskim uredima pokazala se kao jedan od bitnih koraka prema potpunom zadovoljavanju svih Vaših potreba vezanih za rješavanje kako imovinsko-pravnih odnosa, tako i za izradu projektne dokumentacije za Vaše obiteljske, vikend, gospodarske ili poslovne objekte.
Reference i iskustvo koje stoje iza nas, garancija su i Vašeg zadovoljstva našim uslugama…

…  zato nam se javite s punim povjerenjem …

 

INSTRUMENTI I RADNA OPREMA
Kvalitetnim uređajima obavljamo parcelacije, ucrtavanja objekata, iskolčenja, geodetske snimke, identifikacije, obnove međa, kao i sve ostale vrste geodetskih poslova i sve ostale geodetske usluge prema Vašim potrebama.

 

Totalne mjerne stanice
INSTRUMENTI I RADNA OPREMA
Printeri i ploteri
INSTRUMENTI I RADNA OPREMA
Računala
INSTRUMENTI I RADNA OPREMA
Geodetski GPS uređaji
GPS uređaji
LICENCE
Znanje, rad, iskustvo koje stoje iza nas, garancija su i Vašeg zadovoljstva našim uslugama…
Državni ispit
Svjedodžba o položenom stručnom državnom ispitu
HKOIG
Rješenje o upisu u HKOIG
Ovlašteni inženjer geodezije
Rješenje o osnivanju Ureda ovlaštenog inženjera geodezije
Državna geodetska uprava
Rješenje Državne geodetske uprave o davanju suglasnosti za obavljenje geodetske djelatnost

Ured ovlaštenog inženjera geodezije započeo je nakon stjecanja svih licenci sa samostalnim radom u siječnju 2007. god, u samom centru Šibenika, u ulici Fra Jerolima Milete. U svom uredu Vam sa mladim timom stručnjaka stojimo na raspolaganju za sve upite vezane uz geodetsku struku, te za Vas brzo i kvalitetno obavljamo parcelacije, ucrtavanja objekata, iskolčenja, geodetske snimke, identifikacije, obnove međa, kao i sve ostale vrste geodetskih poslova.Suradnja našeg ureda sa odvjetničkim i arhitektonsko/građevinskim uredima pokazala se kao jedan od bitnih koraka prema potpunom zadovoljavanju svih Vaših potreba vezanih za rješavanje kako imovinsko-pravnih odnosa, tako i za izradu projektne dokumentacije za Vaše obiteljske, vikend, gospodarske ili poslovne objekte.
Reference i iskustvo koje stoje iza nas, garancija su i Vašeg zadovoljstva našim uslugama……  zato nam se javite s punim povjerenjem …

INSTRUMENTI I RADNA OPREMA
Kvalitetnim uređajima obavljamo parcelacije, ucrtavanja objekata, iskolčenja, geodetske snimke, identifikacije, obnove međa, kao i sve ostale vrste geodetskih poslova i sve ostale geodetske usluge prema Vašim potrebama.